Op onze site tref je meer dan 1200 verschillende decks aan, zo'n collectie die je nergens in Nederland of Belgie aantreft.
Veel decks hebben wij in voorraad en kunnen we razendsnel leveren. Vandaag besteld is in de meeste gevallen dan ook dezelfde dag verstuurd (*).

Maar een MEGA groot deel van onze voorraad ligt in ons andere enorme magazijn. Eén keer per week halen we daar de bestelde decks op. Het kan dus zijn dat je 3-7 werkdagen (afhankelijk wanneer wij weer voorraad halen) op je decks moet wachten.
Dit staat ALTIJD bij het spel kaarten wat je besteldt. Je weet dus vooraf of je snel je deck in huis hebt, of iets moet wachten.

Het voordeel is wel dat wij door deze manier van werken messcherpe prijzen kunnen hanteren!.

Mocht je meerdere decks bestellen, dan is het goed te weten dat we altijd alles in 1 zending versturen. Het kan dus zijn dat je bv 3 decks besteld en 1 daarvan ligt in ons andere magazijn, dat je dan op je volledige order even geduld moet hebben.


(*) wij verwerken bestellingen op dinsdag t/m vrijdag. Bestel je voor 15:00 uur op een van deze dagen, dan beloven we dat we je bestelling nog dezelfde dag versturen, mits in ons magazijn op voorraad.


| Meer