In onze shop tref je meer dan 2000 verschillende decks aan, zo'n collectie vind je nergens in Nederland of Belgie. We hebben Theory11, Bicycle, Art of Play, Phoenix, Tally Ho en vele, vele anders soorten speelkaarten.

Zo'n 500 verschillende soorten spellen kaarten hebben wij gewoon in voorraad liggen en kunnen we razendsnel leveren. Vandaag besteld is in de meeste gevallen dan ook dezelfde dag verstuurd (*).

Maar een MEGA groot deel van onze voorraad ligt in ons andere enorme magazijn in de USA. Eén keer per week halen we daar de bestelde decks op. Het kan dus zijn dat je 3-7 werkdagen (afhankelijk wanneer wij weer voorraad halen) op je decks moet wachten.
Dit staat ALTIJD bij het spel kaarten wat je bestelt. Je weet dus vooraf of je snel je deck in huis hebt, of iets moet wachten.

Het voordeel is wel dat wij door deze manier van werken messcherpe prijzen kunnen hanteren en hierdoor ook een heel groot aanbod hebben!

Mocht je meerdere decks bestellen, dan is het goed te weten dat we altijd alles in 1 zending versturen. Het kan dus zijn dat wanneer je bijvoorbeeld 3 decks wilt bestellen en 1 daarvan ligt in ons andere magazijn, dat je even geduld moeten hebben alvorens je je order ontvangt.

(*) wij verwerken bestellingen op dinsdag t/m vrijdag. Bestel je voor 15:00 uur op een van deze dagen, dan beloven we dat we je bestelling nog dezelfde dag versturen, mits in ons magazijn op voorraad.

Let op; wij werken met gezamenlijke voorraad. Dat houdt in dat er kan staan dat er voorraad is, maar dat een andere shop de laatste koopt en onze voorraad nog niet bijgewerkt is. Helaas wil het wel eens voorkomen dat we daardoor een deck toch niet kunnen leveren. Gelukkig gebeurt dit niet vaak!