Kings Wild Bicycle Americana Playing Cards by Jackson Robinson
0 Reviews | Review toevoegen

Het Kings Wild  Bicycle Americana deck is gemaakt uit de liefde voor Amerika en de nostalgische herinneringen die Jackson Robinson heeft. Een mooi spel kaarten geschikt voor een avondje kaarten met...

Verzendkosten

€ 3,75 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 16,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Het Kings Wild  Bicycle Americana deck is gemaakt uit de liefde voor Amerika en de nostalgische herinneringen die Jackson Robinson heeft.
Een mooi spel kaarten geschikt voor een avondje kaarten met vrienden en familie, de verzamelaar of natuurlijk de goochelaar!

De Americana Playing cards zijn gemaakt door de United States Playing Card Company op crushed Casino Bee kaarten met de traditionele cut.
Ze hebben de air cushion finish.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
 *******
Beste Speelkaarten fan!!

Tof dat je op onze site terechtgekomen bent, maar let op!!

Ook wij moeten af en toe even bijtanken en zijn aan vakantie toe.
Daarom zijn we  t/m 30 juli 2020 op vakantie!

Bestellingen worden gewoon in behandeling genomen én verzonden, maar... indien er bij een deck staat levertijd "3-7 werkdagen", hou er dan rekening mee dat deze levertijd pas NA 30 juli is!! (alle orders die vanaf vandaag binnenkomen, zullen wij 30 of 31 juli versturen)

Alle orders waarvan we de kaarten op voorraad hebben, worden dus gewoon op normale manier en levertijd verzonden (1-2 werkdagen).


Alvast bedankt voor je geduld en begrip!
*******