Boris Wild Marked deck SET Phoenix Boris Wild Marked deck SET Phoenix Boris Wild Marked deck SET Phoenix
Boris Wild Marked deck SET Phoenix Boris Wild Marked deck SET Phoenix Boris Wild Marked deck SET Phoenix
Boris Wild Marked deck Phoenix
1 Review | Review toevoegen
Dit is een gemerkt spel op de Boris Wild manier.  Met een gemerkt spel kun je 1000-den trucs en dingen doen. Het Boris Wild deck is makkelijk en snel te lezen en toch onzichtbaar. Wat ook...

Verzendkosten

€ 5,50

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 25,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Dit is een gemerkt spel op de Boris Wild manier. 

Met een gemerkt spel kun je 1000-den trucs en dingen doen. Het Boris Wild deck is makkelijk en snel te lezen en toch onzichtbaar.
Wat ook super is, is dat je de kaarten kunt uitspreiden op tafel en dan zelfs al kunt "lezen" welke kaarten het zijn. De marking zit namelijk aan de zijkant (van de achterkanten, dus niet in het midden).

Het zijn Phoenix kaarten.


 

Sorteren op:

Review toevoegen
Dieter Kustermans - 04-10-2020 10:05

De markeringen op de kaarten zijn veel te duidelijk en slecht verwerkt in de tekeningen op de rugzijde van de kaarten. Mijn vriendin zag het meteen. Ook de soort moet je onthouden aan de hand van positie. Dat is niet handig. Voor deze dure prijs had ik veel beter verwacht. Je moet de zegel openen om de kaarten te kunnen beoordelen en daarom kan ik ze waarschijnlijk ook niet terugsturen. Wat mij betreft een miskoop. Heb een ander deck gekocht voor de helft van de prijs die de verwachtingen volledig inlosten.