Bicycle Invisible deck blauw
Bicycle Invisible deck blauw
1 Review | Review toevoegen
Je vraagt een toeschouwer om een onzichtbaar spel kaarten te schudden. Uit dit onzichtbare spel laat je vervolgens een andere toeschouwer een kaart kiezen.  De toeschouwer bekijkt de...

Verzendkosten

€ 5,50

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 11,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Je vraagt een toeschouwer om een onzichtbaar spel kaarten te schudden. Uit dit onzichtbare spel laat je vervolgens een andere toeschouwer een kaart kiezen. 
De toeschouwer bekijkt de (onzichtbare) kaart en stopt deze vervolgens weer omgekeerd in het spel. Dan worden de onzichtbare kaarten weer geschud. 

Hierna haal je een echt zichtbaar spel kaarten uit je zak. Als je dit spel uitwaaiert is er één kaart omgekeerd. Dit is precies de gekozen kaart! 

Invisible deck wordt compleet geleverd (inclusief Nederlandstalige instructie) en is in bicycle poker size (blauw) uitvoering. 
Niet geschikt voor echte beginners!

** Let op, deze truc wordt speciaal gemaakt, maar NIET door Bicycle zelf. De doosjes zijn dus NIET verzegeld en/of gesealed!! 
Je ontvangt ecther uiteraard gewoon een nieuw en ongebruikt exemplaar**

Sorteren op:

Review toevoegen
Robbe - 30-04-2019 07:19

Fantastische kaarten! Echt gemakkelijk in de uitvoering en een heel goed effect, tot nu toe niemand die er door heeft gezien. Echt een klassieker die niet mag ontbreken in de goocheldoos van een beginnend goochelaar.
Ook de kwaliteit die ik van bicycle gewend ben!