Bicycle Gaff Index Bicycle Gaff Index Your browser does not support the video tag.
">
Bicycle Gaff Index Bicycle Gaff Index
Bicycle Gaff Index
0 Review | Review toevoegen
GAFF INDEX deck is een assortiment pokerkaarten met 56 gaff-kaarten gedrukt op de meest gebruikte kaarten in de magische wereld: Bicycle Rider back. Naast dit kaartspel van 56 kaarten...

Verzendkosten

€ 5,50

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 17,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst


GAFF INDEX deck is een assortiment pokerkaarten met 56 gaff-kaarten gedrukt op de meest gebruikte kaarten in de magische wereld: Bicycle Rider back.

Naast dit kaartspel van 56 kaarten heb je toegang tot een instructievideo (1u40) waarin 15 routines worden uitgelegd die kunnen worden uitgevoerd met de kaarten in het GAFF INDEX-spel.

Je kunt deze speciale kaarten ook gebruiken om je eigen routines te creëren!

Het GAFF INDEX deck bestaat uit:
13 dubbele indexkaarten met rode rug (boeren, vrouwen en koningen)
12 dubbele indexkaarten met blauwe rug (boeren, vrouwen en koningen)
12 halve/halve kaarten (horizontale, verticale en diagonale scheiding)
4 dubbele indexkaarten met rode rug (Azen)
4 dubbele indexkaarten met rode rug (Aas/2)
2 dubbele indexkaarten met blauwe rug (Aas/2)
3 kaarten met dubbele index en dubbele afbeeldingen (boeren/boeren, vrouwen/vrouwen en koningen/koningen)
2 dubbele indexkaarten met blanco achterkant (Vrouwen)
2 kaarten 4 verschillende indexen (1 rode achterkant en 1 blauwe achterkant)
1 dubbele indexkaart met rode rug (2 harten/2 ruiten)
1 Domino-kaart

Hier zijn enkele routines die worden uitgelegd in de instructievideo:
The thinking card: je toont 5 kaarten aan je toeschouwer en vraagt ​​hem er mentaal een te kiezen en deze te onthouden. Na een magisch gebaar wordt een kaart gewist en blanco: het is precies de kaart die de toeschouwer dacht.

Oil & water: Je schudt de stapel en pakt 3 rode kaarten en 3 zwarte kaarten. Vervolgens worden de kaarten afgewisseld om de rode en zwarte kaarten te mengen. Op magische wijze zullen de rode en zwarte kaarten scheiden. Nadat je hetzelfde experiment een tweede keer hebt gedaan, zullen de kaarten van het hele kaartspel uit elkaar gaan met de rode kaarten aan de ene kant en de zwarte kaarten aan de andere kant.

Impression: Je begint met het tonen van een volledig blanco kaart (gezicht en rug) en vraagt ​​dan de toeschouwer om de koningin van zijn keuze te noemen. Zodra de kaart een naam heeft gekregen, pak je de blanco kaart en laat je op magische wijze het gezicht van de door de toeschouwer gekozen kaart verschijnen. Ten slotte print je op magische wijze de achterkant van de kaart die je aan de toeschouwer kunt geven om te onderzoeken.

Merge: je laat je publiek twee kaarten kiezen en dankzij een magisch gebaar zullen de twee kaarten samensmelten. Zodra het publiek de kaart heeft onderzocht, scheid je de twee kaarten op magische wijze terug naar de oorspronkelijke situatie.

Change: je laat een voorspellingskaart zien die een andere achterkant heeft voordat je begint. Dan kiest de toeschouwer een kaart die niet overeenkomt met jouw voorspelling. Vervolgens neem je je voorspellingskaart en steek je deze in het kaartspel, waarbij je hem laat uitsteken. Dan verandert de kaart visueel in de door de toeschouwer gekozen kaart. Je kunt de kaart vervolgens aan de toeschouwer geven om te onderzoeken.

4 in 1: je laat je publiek vrij vier kaarten kiezen en dan onthullen dat ze precies de vier 4-en in het kaartspel zijn (schoppen, harten, klaveren en ruiten). Je neemt dan een speciale kaart met een andere achterkant en een blanco gezicht en legt deze bovenop de vier kaarten. Na enkele seconden wordt de kaart afgedrukt en verschijnen de vier indexen van de 4s.

56 kaarten (Bicycle Rider back) gedrukt door US Playing Cards Company
Een assortiment Index Gaff Cards
15 routines uitgelegd
Instructievideo inbegrepen (1u40) in het Engels en in het Frans

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.