Bicycle rider back poker blauw 5 1
Bicycle rider back poker blauw
Reviews | Review toevoegen

De meest verkochte speelkaarten ter wereld: deze Bicycle speelkaarten. Een musthave voor iedere goochelaar die speelkaarten trucs uitvoert!

Verzendkosten

€ 3,50 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 2,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

De meest verkochte speelkaarten ter wereld: deze Bicycle speelkaarten. Dit zijn het soort speelkaarten dat ook in alle boeken beschreven wordt en dat bij vrijwel alle kant en klare trucs meegeleverd wordt. Deze Bicycle speelkaarten in de variant Bicycle Rider Back Poker Blauw is voor iedereen geschikt. Het poker model wil zeggen dat het een breed model is. 

Veel Bicycle speelkaarten komen met een Linnen finish en zo ook deze set speelkaarten. Ook zijn er voor deze kaarten zogenaamde specials te koop, zoals dubbel face, blank, etcetera. Zoek op de site naar speciaal of klik hier!

Wat krijg je als je deze Bicycle speelkaarten in Rider Back Poker Blauw aanschaft? Het originele klassieke doosje met aan de achterkant geen tekst en afbeeldingen, maar een blauwe Bicycle rug. Wij hebben deze Bicycle speelkaarten ook te koop in een doos van 12 stuks, voor de grootverbruiker ;-). Hierbij krijg je 6 doosjes met rode Bicycle speelkaarten en 6 doosjes met blauwe kaarten. Deze Bicycle kaartendoos / brick kun je hier kopen.

Review toevoegen

Bedankt voor het doorgeven van je review!
De review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder.
Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Lorenzo -

Je kan nooit mis met het standaard deck. Fijn om mee te oefenen en trucjes te doen.
Het beste aan deze speelkaarten is natuurlijk de prijs.
Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews