It's a Match
It's a Match
It's a Match
1 Reviews | Review toevoegen
Ken je onze truc kaartcollectie? Dit is een leuke variant. Op tafel ligt een klein envelopje met een voorspelling. Deze envelop blijft gedurende de hele truc vol in beeld en kan onmogelijk...

Verzendkosten

€ 4,50

€ 19,50
Prijs per stuk

Voorraad :

 
Op verlanglijst
Ken je onze truc kaartcollectie? Dit is een leuke variant.
Op tafel ligt een klein envelopje met een voorspelling. Deze envelop blijft gedurende de hele truc vol in beeld en kan onmogelijk gewisselt worden!
Uit een doosje haalt je 52 speelkaarten en je laat zien dat alle ruggen anders zijn: Een soort collectie kaarten dus. Een toeschouwer mag een kaart aanwijzen.
Je haalt de gekozen kaart eruit en zegt dat het niet om de achterkant gaat, maar om de kaart zelf, de voorkant dus. Je draait de kaart om (bv de harten twee).

Nu draai je het hele spel om en laat zien dat alle kaarten gewoon verschillende zijn. Ook nu mag een toeschouwer een kaart aanwijzen en deze haal je eruit. Maar... deze keer gaat het om de rug en je draait de kaart om. Het is (bijvoorbeeld) een blauwe Bicycle rug.

Je zegt nu dat ze alles hadden kunnen kiezen en er dus heel veel mogelijkheden te maken zijn, maar door de 2 gekozen kaarten, kwam de toeschouwer op een harten 2 met een blauwe Bicycle rug.

Je toeschouwer zelf opent de envelop en vindt... een harten 2 met een blauwe Bicycle rug!! Een 100% match dus.

Super leuke truc die we volledig compleet leveren.
Komt met speciaal spel met allemaal échte Bicycle ruggen (of andere professionele decks gedrukt door de USPCC).
Komt met Nederlandse video met uitleg, hoewel je die bijna niet nodig hebt. Binnen 3 minuten kun je deze truc uitvoeren!
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Gino - 29-07-2021 14:15

Een simpele leuke truc alleen jammer dat ik maar 24 kaarten met een andere achterkant van jullie krijg en maar 25 gewone bicycle kaarten voor dat bedrag had ik toch iets meer verwacht?
Prijs kwaliteit verhouding is echt slecht.
Jammer.