Ultimate Deck (Stranger and Stranger Edition) by Dan and Dave
0 Reviews | Review toevoegen

Het "ULTIMATE DECK" is een uniek, luxe spel kaarten, geproduceerd in samenwerking met de prijswinnende firma Stranger & Stranger. Elke kaart in het ultimate deck heeft een eigen verhaal, met klass...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 29,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Het "ULTIMATE DECK" is een uniek, luxe spel kaarten, geproduceerd in samenwerking met de prijswinnende firma Stranger & Stranger.

Elke kaart in het ultimate deck heeft een eigen verhaal, met klassiek artwork en een touch van de hedendaagse illustrators.

"The Ultimate Deck was an ambitious project over a year in the making, and is a landmark achievement for playing cards. There is nothing else like it."

54 stukjes kunst met een uniek en een heel gaaf rug design. Verpakt in een prachtig doosje met emobssed elementen en folie accenten. Aan de zijkanten van het doosje staat de tekst, "The Marvel of The Odd Minded Await", en "Relish The Experience of The Bewildered".

Elk spel is zorgvuldig verpakt en verzegeld met een vintage stempel.

Gedrukt door de United States Paying card company op premium stock.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten