Memento Mori NXS Speelkaarten
Memento Mori NXS Speelkaarten
Reviews | Review toevoegen

"Tijd onthult alles. Gedachten worden Actie. Onhandigheid word precisie. Fouten leiden tot kennis. Frustaties maken plaats voor doorbraken. Strijd verandert in veerkracht. Grenzen maken plaats voor...

Verzendkosten

€ 3,50 

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 13,20
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

"Tijd onthult alles. Gedachten worden Actie. Onhandigheid word precisie. Fouten leiden tot kennis. Frustaties maken plaats voor doorbraken. Strijd verandert in veerkracht. Grenzen maken plaats voor creativiteit. Waar je voor leeft, wordt waar je voor sterft. Je leven wordt je erfenis."

De Memento Mori NXS (Nexus) speelkaarten vertegenwoordigd de samenkomst van leven, kunst en triomf. Het bestaat als een herinnering om elk kostbaar moment dat we leven aan te grijpen, om elke ademhaling tot het uiterste te beleven en om een blijvende nalatenschap achter te laten om de eeuwen te doorstaan.

Memento Mori NXS brengt de befaamde kunstenaar Adrian Valenzuela, kunstontwerper achter de originele Memento Mori terug!
Met de Memento Mori NXS speelkaarten neemt hij low-poly-ontwerpen naar een geheel nieuw niveau door abstracte vormen te combineren met licht en schaduw. Het resultaat is een prachtig modern ontwerp dat doet denken aan het klassieke impressionisme, maar gebaseerd is op doel en inspiratie.

Memento Mori - "Remember your mortality"

Review toevoegen

Bedankt voor het doorgeven van je review!
De review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder.
Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews