Falcon Throwing Cards by Rick Smith Jr. and De'vo
0 Reviews | Review toevoegen

MASTER SERIES - FALCON THROWING CARDS BY RICK SMITH JR. AND DE'VO  Dit is het resultaat van een samenwerking van 3 voudig Guinness World Record houder en goochelaar Rik Smith Jr. en de zeer ge...

Verzendkosten

€ 3,50 

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 17,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

MASTER SERIES - FALCON THROWING CARDS BY RICK SMITH JR. AND DE'VO 

Dit is het resultaat van een samenwerking van 3 voudig Guinness World Record houder en goochelaar Rik Smith Jr. en de zeer gewaardeerde kaart expert De'Vo. Dit is een MUST voor kaartliefhebbers!

Dit is een uniek deck wat gemaakt is op een speciaal voor dit deck ontwikkeld papier door de USPCC. Het kan worden gebruikt om te werpen (gooien) en toch is het perfect om er normaal mee te werken. Dit is perfect voor goochelaars, kaartspelers, verzamelaars en... mensen die graag met kaarten werpen!

Het is gemaakt op speciaal dikker karton, maar dit is toch uniek, want het voelt wel als een normaal spel. Echter om te werpen is het dikker wat dat dus beter kan dan een normaal spel! Het complete spel kaarten is slechts een paar kaarten dikker dan een normaal spel. Het spel bevat dan ook 52 kaarten + 2 jokers (geen adkaarten of gaffs).

Het unieke ontwerp komt natuurlijk van De'Vo en heeft zijn kenmerkende "mirror back" concept. Dus ideaal voor fans en cardistry. Ook is het best uniek, want je ziet de kaarten zeer duidelijk, ook als je ver kunt werpen!

De kaarten zijn voorzien van een 3 STAR marking systeem, waarmee je kunt meten hoe diep je ergens in gegooid hebt!

De joker heeft nog wel een leuke reveal wat je kunt gebruiken voor diverse trucs!
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 *******
Beste Speelkaarten fan!!

Tof dat je op onze site terechtgekomen ben. Maar let op!!

Ook wij moeten af en toe even bijtanken en zijn aan vakantie toe.
Daarom zijn we TOT 2 augustus wegens vakantie gesloten!

De orders worden op 4 augustus in behandeling genomen.


Hou er svp rekening mee mocht je willen bestellen, want dat kan gewoon. Alvast bedankt voor je geduld en begrip!
*******