DMC ELITES: V Playing Cards
0 Reviews | Review toevoegen

8 Jaren 5 edities 10.000-den decks Zolang heeft het geduurd, maar nu zijn de DMC Elites V5 hier. Wellicht het krachtigste deck ooit gemaak voor goochelaars! Elke versie van de ELITE serie van DMC ...

Verzendkosten

€ 3,75 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 21,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

8 Jaren
5 edities
10.000-den decks
Zolang heeft het geduurd, maar nu zijn de DMC Elites V5 hier. Wellicht het krachtigste deck ooit gemaak voor goochelaars!

Elke versie van de ELITE serie van DMC is goed. Maar elke versie is weer beter dan de vorige.
V5 is dus de beste versie tot nu toe, met een ingebouwd Mnemonica systeem (van Juan Tamariz!). Een unieke mix van een marked deck en een stack deck dus, en dat geeft het DMC Elites V5 een enorm sterk wapen voor zowel de amateur als professioneel goochelaar!

Ok, wat houdt bovenstaande nu in als je nog niet zo lang goochelt? Wel... door even naar de achterkanten van de kaarten te kijken WEET je WELKE kaart het is en op WELKE plek deze in het spel ligt!

Het spel is waanzinnig goed gemarkeerd, dus het zal niet snel opvallen voor de mensen. En toch zal jij heel snel en van een flinke afstand kunnen zien welke kaart het is!

Gedrukt door de USPCC op hun Bee stock en daarmee haal je gewoon kwaliteit in huis.
Het DMC ELITE V5 spel zal vele uren mee gaan.

Dit is overigens de eerste keer dat DMC een upgrade heeft gedaan in het uiterlijk van het spel. Minimaal, maar toch...

Bij elk spel ontvang je ook een instructie over de markering en een speciale Mnemonica kaart. Tevens 2 jokers, waarvan 1 een kaart reveal heeft.

Misschien een goede tip voor dit spel:
Bestel het Mnemonica boek!!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten