COPAG 310 SLIMLINE Speelkaarten blauw
0 Reviews | Review toevoegen

COPAG 310® was ontworpen in nauwe samenwerking met de beste kaartspelers, goochelaars en cardist over de afgelopen 2 jaar. De exclusieve TRUE LINEN B9 FINISH van de Copag 310 kaarten is gemaakt voo...

Verzendkosten

€ 3,75 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 4,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

COPAG 310® was ontworpen in nauwe samenwerking met de beste kaartspelers, goochelaars en cardist over de afgelopen 2 jaar. De exclusieve TRUE LINEN B9 FINISH van de Copag 310 kaarten is gemaakt voor extreme handeling en gevoel en echt gemaakt voor de goochelaars en cardists.

Het resultaat van ruim 300 prototypen en testdecks is nu eindelijk klaar en direct uit het doosje merk je meteen een perfect spel kaarten. Soft spring en zeer lekker gevoel in je handen.
De perfecte balans tussen papier, coating, linen finish en het snijden van de kaarten.

Toen de eerste TRUE LINEN B9 FINISH kaarten in productie genomen werden en de "rest van de wereld" de kaarten mocht gebruiken, kwamen er wat opmerkingen dat de kaarten iets aan de dikke kant zijn. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Cartamundi dus hebben ze met deze feedback direct actie ondernomen. Na wederom veel getest te hebben zijn er nu de SLIMLINE serie kaarten.
Het resultaat is een spel kaarten die iets dunner is (ongeveer 5 a 6 kaarten in totaal). En dat zonder het inmiddels lekker "Snappy gevoel" en de zachte touch kwijt te raken.

Ontworpen voor de besten!

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten