Animal Card deck
0 Reviews | Review toevoegen

Vind je kaarttrucs echt leuk om te doen, maar werk je vaak voor (kleine) kinderen? Dan is die combo vaak niet zo handig. DIT is de ideale oplossing. Het Animal card deck is namelijk een spel kaarte...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 27,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Vind je kaarttrucs echt leuk om te doen, maar werk je vaak voor (kleine) kinderen? Dan is die combo vaak niet zo handig.
DIT is de ideale oplossing.
Het Animal card deck is namelijk een spel kaarten, maar ipv de gebruikelijke harten, ruiten, etc staan er nu afbeeldingen op van dieren.
Maar wel allemaal per 4. Dus bijvoorbeeld 4 verschillende honden, 4 verschillende katten, etc (dus in plaats van een 4 aas routine, doe je nu een 4 hond routine)

De kaarten zijn poker formaat en je ontvangt ook 2 speciale gaff kaarten en een online instructie.
Maar gebruik je eigen trucs. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
 *******
Beste Speelkaarten fan!!

Tof dat je op onze site terechtgekomen bent, maar let op!!

Ook wij moeten af en toe even bijtanken en zijn aan vakantie toe.
Daarom zijn we  t/m 30 juli 2020 op vakantie!

Bestellingen worden gewoon in behandeling genomen én verzonden, maar... indien er bij een deck staat levertijd "3-7 werkdagen", hou er dan rekening mee dat deze levertijd pas NA 30 juli is!! (alle orders die vanaf vandaag binnenkomen, zullen wij 30 of 31 juli versturen)

Alle orders waarvan we de kaarten op voorraad hebben, worden dus gewoon op normale manier en levertijd verzonden (1-2 werkdagen).


Alvast bedankt voor je geduld en begrip!
*******